Produse - Managementul deseurilor - Pubele, containere si cosuri stradale din plastic - WEBER, Germania si Pestan, Serbia

Managementul deseurilor

Europubele de 80 l, 120 l, 240 l, 360 l model MGB

Europubelele sunt fabricate din polietilena de inalta densitate (PE-HD), granula virgina, ceea ce confera materialului rezistenta marita la socuri mecanice, temperaturi extreme, chimicale; material stabilizat UV. Europubelele sunt disponibile in culori diferite, simple sau cu fante pentru colectarea selectiva a deseurilor.

Europubelele sunt prevazute cu 2 roti cu bandaj din cauciuc solid, diam. 200 x 50 mm cu o capacitae de incarcare de 100 kg/roata; janta din HDPE cu nervuri de rezistenta. Corespund Directivei de protectie Eu impotriva zgomotului si sunt marcate cu nivel acustic (CE mark, max. 99 Db).

Managementul deseurilor

Fante speciale pentru colectare selectiva

Fante speciale pentru colectare selectiva

Managementul deseurilor

Eurocontinere plastic de 1100 l model MGB, cu capac plat sau semirotund

Eurocontainerele sunt fabricate din polietilena de inalta densitate (PE-HD), granula virgina, ceea ce confera materialului rezistenta marita la socuri mecanice, temperaturi extreme, chimicale; material stabilizat UV. Eurocontainerele sunt disponibile in doua variante – capac plat sau semirotund – si in culori diferite, simple sau cu fante pentru colectarea selectiva a deseurilor. Sunt prevazute cu 4 roti care se rotesc 360 de grade, din care 2 roti sunt echipate cu frane.

Corespund Directivei de protectie EU importiva zgomotului si sunt marcate cu nivel acustic.

Managementul deseurilor

Cosuri stradale de 50 litri

Cosurile stradale sunt fabricate din polietilena de inalta densitate (PE-HD) folosind metoda de matritare cu injectie compacta, produse numai din granule noi. Capaciate de 50 litri, cu o greutate proprie de 4 kg. Cosurile stradale pot fi usor de montat pe stalp, grilaj si pereti. Sunt rezistente la razele ultraviolete (UV), frig, caldura si chimicale, sunt solide, extrem de robuste si durabile.

Pot fi golite prin simpla decuplare a capacului cu o cheie triunghiulara. Partile metalice sunt galvanizate.

SUS