Produse - Managementul deseurilor - Recipiente pentru colectarea selectiva a deseurilor - Mattiussi, Italia

Managementul deseurilor

Cosuri de interior 35 l si 50 l model MINIMAX

Cosuri de gunoi pentru interior, din material plastic, avand capacitati de 35 si 50 litri, disponibile in doua variante, simple sau cu clapeta.

Cosurile sunt solutia perfecta pentru colectarea selectiva a deseurilor menajere in birourile si incintele institutiilor publice sau ale societatilor comerciale, fiind usor de utilizat datorita fantelor de acces si a codurilor de culoare.

Managementul deseurilor

Cosuri de interior 40 l model POLYMAX

1. Polymax Suprapozabil, recipient cu capacitatea de 40 litri prevazut cu fanta de acces, poate alcatui un sistem modular de colectare selectiva a deseurilor prin suprapunere – un cos verde, un cos albastru si un cos galben.

2. Minimax 3 Sectiuni, recipient avand capacitatea de 40 litri, care constituie un mini-sistem de colectare selectiva, cu 3 sectiuni dedicate fiecarui tip de deseu in parte.

Managementul deseurilor

Containere fara roti 140 l RE-SQUARE

Containerele fara roti de capacitate de 140 l sunt ideale pentru colectarea deseurilor in locuri publice. Capacul este incastrat in corp si poate fi decuplat prin folosirea unei chei triunghiulare. Acest tip de container poate fi fixat pe pamant sau agatat.

Managementul deseurilor

Compostainere 310 l, 400 l, 600 l si 660 l

Recipiente destinate compostului. Composterele ofera posibilitatea reciclarii deseurilor la sursa. Acest sistem de colectare cu ventilatie reduce continutul de apa din materialele organice. Gradul mare de ventilatie furnizeaza materialului colectat sufficient oxygen, astfel incat sunt prevenite putrefactia si mirosurile urate.

Potivit in orice gradina, composainerul ne ajuta sa transformam deseurile intr-un ingrasamant ecologic.

Managementul deseurilor

Continere tip clopot

Capacitate nominala: 2000 l, 2500 l, 2600 l, 3000 l. Containerele tip clopot din polietilena, disponibile in diverse culori si prevazute cu fante pentru colectarea selectiva a deseurilor. Produs certificat in conformitate cu standardele EN 13071-2002.

Corp monobloc, fara imbinari si suduri, cu grosimi diferite, partea superioara rotunjita pentru o rezistenta sporita. Baza din polietiliena, prevazuta cu doua usi basculante, intarite cu bare de otel. Prevazute cu doua ofrificii opuse, in plan inclinat.

SUS